Ультраоброблені продукти харчування, які містять шкідливі інгредієнти, призвели до більше ніж 124 тисяч передчасних смертей у США протягом 2017-2018 років. Дослідження показало, що високе споживання цих продуктів також призвело до смертей в інших країнах, таких як Бразилія, Велика Британія, Мексика тощо. Учені зауважили, що ультраоброблені продукти стали популярнішими та доступнішими через глобальні зміни в продовольчих системах. Щоб запобігти подальшій смертності від нездорового харчування, потрібно не лише інформувати споживачів, а й змінювати середовище, щоб сприяти здоровому харчуванню.
Related
Опублікувати у
Новини світу
У Нью-Йорку поліція не пропускала Ердогана через кортеж Трампа
Автор
admin
Опублікувати у
Новини світу
Словаччина приєднається до обговорення “стіни дронів” – речник ЄК
Автор
admin