У вересні світові ціни на м’ясо досягли історичного рекорду, повідомила Продовольча та сільськогосподарська організація ООН. Однак ціни на інші базові продукти, такі як зернові, молочні продукти, цукор і рослинні олії, знизилися. Ціни на м’ясо зросли через підвищений попит на яловичину та баранину, тоді як ціни на свинину та м’ясо птиці залишилися стабільними. Ціни на молочні продукти також знизилися, особливо на масло та молочний порошок, через збільшену доступність та зменшений попит. Ціни на рослинні олії також знизилися, особливо на пальмову та соєву олії, але зросли на соняшникову та рапсову. Ціни на цукор впали через велике виробництво цукру в Бразилії. Ціни на зернові також знизилися, зокрема на пшеницю та кукурудзу, але зросли на ячмінь і сорго. Індекс цін на рис також зменшився, головним чином через падіння цін на індійський рис.